Trollkarlen från OZ!

tjingeling!
Tänkte bara slänga in ett litet snabbt inlägg. Har varit världens bästa och roligaste vecka på mycke mycke länge :)
Det har hänt så mycket kul hela tiden :) Ångrar inte en sekund att ja sökte hit, de är fan de nästan bästa jag har gjort, :) Är så stolt över mig själv, över att jag har lyckats komma så långt :) trodde faktiskt aldrig det här ^^
jaja, idag är det söndag, igår träffade jag faddrarna och OZgruppen och hade picknick i trägårdsföreningen, mycket mysigt tycker ja :) käkade lunch och fikade tillsammans tog det bara allmänt lugnt :) och de behövdes efter tre dagars festande på raken xD Blev lite volleybollspel också, och jag var såklart med även fast volleyboll inte alls är min starkaste sidan xD åkt hem med en blå och svullen tumme efter de men äsch lite blåmärken har inte gjort nån skada :)
Idag har ja inte gjort mycke alls, har bara suttit här och tagit det lugnt :P men ska om inte allt för länge iväg till Ryd :)
Ska möta upp Sanna bland annat vi Mcdonalds i Ryd och sen cyklar vi bort till Jakob där faddrarna och vi i gruppen ska träffas för faddermyyyys! :) Perfekt dag för lite mys :) det regnar ju ute så de är perfekt med en innekväll :) Vi ska ju skriva klart vårt gyckel också :) de ska bli bäääääst! :) Sen ska ja köpa biljett också hoppas ja :) Och imorrn är det overallköp som gäller. Och dessutom så ska jag, Henrietta, veronica och Carl-uno åka på Sjöslaget, en 24 timmarskryssnig med ENBART studenter ;) Grymt kul :)

Menmen ska inte bli så lånvarig :) ska fixa lite på mitt rum nu ser förjäkligt ut xD
Skickar in en bild på OZ! :D



Dock så fattas 5 faddrar och nåra Nollan men annars så är det här min grupp! :)

Ingenting kan knäcka OZZZZZZZZ! :)

Puss!

Campus, Nolle-P :D

HEEEEEEEJ :D

Ojoj nu har det hänt endel vill ja lova :D har ju börjat på högskolan nu och jag lovar det är så roligt, med alla nya kompisar, och nya platser helt sjukt skoj :) börjar så smått lära mig hitta här i stan också :) vilket kan va bra, dock i dagsljus xD de är lite svårare i mörker men efter två kvällar hem i mörker så har ja faktiskt börjat lära mig, och allt tack vare våra fantastiska faddrar, Isabell, Helene, Fia, Emelie, Olof, Jakob, Jonas :) Visar vägen hjälper oss och hitta på skolan, svarar på alla våra frågor verkligen allt, en bra hjälpande hand :)
Så igår var det en allmän dag där vi lekte träffade våra faddrar för första gången, blev indelade i grupper, bestående av musikalnamn, vår grupp heter Trollkarlen från Oz! ;) riktigt bra samanhållning har vi, och samarnbetet sen ;) Vann alla grenar vi va med på inte illa alltså ;) Oj ja har så mycket att berätta känns det som, xD igår, var vi på skolan på kvällen och lekte massa lekar jätteskoj, och fick ett uppdrag av FOUL, (återkommer till vad FOUL är sen) där vi fick en penna i ett kuvert och på pappret i kuvertet stor det att vi skulle byta upp oss, alltså byta pennan mot nåt bättre, och sen byta det till nåt bättre, med minst fem olika byten tills vi tycker att vi har nåt jätte bra att ge FOUL. Det hela ska dokumenteras så allt ska gå rätt till. Efter det börjar det ösregna så vi gick in i skolan ett tag medan vi väntade på att få gå spökrundan xD så vi körde lite lekar inne så länge, bland annat " Bluppfisk" hahha alla höll på att dö av skratt det var jättekul xD SEn blev de spökvandrar, och ja lovar ALLA höll på att skita på sig, asläbbigt va de. och KOLSVART som i ett sotararsel xD fyyy tusan alltså alla verkligen skrek och en av faddrarna vart så rädd som han ramla in i skogen tappade sin mobil xD Det var en riktigt upplevelse alltså :P
Just nu dom två första veckorna så kallas det för Nolle-p, alltså alla vi nya studenter på universitetet kallas Nollan, och under dom här två veckorna så gör vi massa kul, fester, nollemys, bara kul typ, eller aa fast på dagarna har vi föreläsningar och så också då förstås :P Så de är liksom "lära känna varandra veckor" typ :P OCh Nolle-P har FOUL organiserat. En grupp på tio personer som kommer från katakomberna och pratat monotomt och går alltid på rad och i tackt. Dom ska man ha respekt för, man får INTE ta på dom överhuvudtaget, och kommer dom och marscherar så måste man akta på sig för dom aktar sig INTE. dom är lite småläskiga tycker ja. Menmen.
Idag, så har vi haft föreläsning vår första i den första kursen vi läser. Fast först var de en bluff föreläsning som alla gick på tror ja xD efter det så åkte katarina, Henrietta och ja ner till Campus (Skolan) och fixade våra Liu-kort så vi kommer in och ut på skolan, och kan skriva tentor och massa grejs. efter det åkte vi till ryd en sväng (område här i Lkpng) köpte den mat vi skulle ha till kvällen och sen en snabbvisit hemma och Henrietta innan vi cyklade och mötte andra i gruppen och cyklade gemensamt till fadder Fia för nollemyyys :) HAde det riktigt kul, många härliga skratt haha! Spelade ALias rikgtigt kul spel, & gud va vi skratta, tror inte ja haft så kul på länge faktiskt :)
Sen drog alla hem vid halv 11 så ja va hemma strac före 11 :) Vilka dagar alltså :)
Slänger in några få bilder bland annat på mitt Liu-kort och några från "bluppfiskleken" igårväll ;) Mer kommer så småning om I promise!

Nää bilderna vill sig inte bara för de xD Tar de vid ett senare tillfälle :)



Här iaf bild på mitt Liu-kort :)

Skriver igen så fort jag får tid och ork :)

Sovgott!

Puss!

Träningsvärk!

Godkväll!
första natten avklarad, ska snart påbörja den andra ;) Idaghar det hänt en hel del, har blivit guidad med cykel så jag hittar till skolan och ner till stan dit jag ska imorgonbitti :) Hoppas att det ska gå bra att hitta nu :) Men det tror ja nog :) Efter cyklingen blev det lunch och sen togs det en tripp till stan, där det inhandlades en del saker, var även på besök hos syslingen för en fika innan vi åkte tillbaka hem hit igen :) Syssling Marita ska hjälpa mig att färga håret här om nån dag Tack! <3 Sen har jag inte gjort så mycket, satt vid datan en stund sen blev det middag, och sen bingolotto var inte igår som man såg det, xD Ska vara lotta engberg som leder den men idag hade dom en inhoppar då lotta tydligen hade ont i ryggen så hon varken kunde stå eller gå. :P Så nu efter dan så har ja träiningsverk i låren och i vänster överarmsmuskel, vet inte om de kallas biceps eller triceps kommer aldrig ihåg vilket som är vilket xD Patricia nötte ju de där en gång i tiden , men tro ni ja kommer ihåg!? nä xD eller jo om nån säger det såklart, vet ju va de heter vet bara inte vilken som är vilken xD Menmen, imorrn gäller det alltså, min första dag på lärarutbildningen.. ska nog gå bra, föresten kom på att ja faktiskt har fixat mitt internet idag, så nu funkar det galant :) Var ju hopplöst att ansluta de förut och sen la de av helt och hållet sen. Så idag gick ja till teliabutiken när vi va på stan och fixade de, dom kunde inte heller fixa de så jag fick en ny dosa :) eller dosa, vet inte riktigt vad de kallas xD Men aa så nu funkar det som det ska iaf :) Skööööönt :)

Nej nu ska ja nog krypa till sängs, ska fortsätta smsa med min underbara vän en stund också, hon kan behöva mig känns det som. Aja!

See yaa!

Godnatt.



Slänger in en bild på min Namnskylt som ja ska bära på mig, som ja satte och gjorde igårkväll, Tjusigt va!? ;)

Godnatt med er! <3

Nästan färdigpackad.

Hellojsan!
Nu är nästan allt nerpackat som ska med imorgon till linköping, bara lite smått kvar, så som tandborste och sånt som ja ska använda imorgonbitti ^^ Men det åker ner imorron de :)
Idag åkte ja in till stan vid halv 12, var inne vid typ kvart tio i. Gick och fick pengar och sen knallade ja iväg och mötte upp snälla Annika :) Vi prommenerade tillbaka till stan och när vi gått förbi gottoteket så for annika in i en affärer " Vänta jag måste bara kolla lite här inne" Visst tänkte jag och gick efter :)
Efter det gick hon och jag upp till coffeahouse och åt lunch.p tade om både det ena och det andra, riktigt snäll människa det där :) Efter lunchen tog annika och jag ett varv runt stan och kikade in i lite affärer, jätte kul :) Hon tyckte de kändes lite konstig, hon tyckte att hon släpade runt på mig men ja sa det att jag tycker bara det är kul att gå i affärer så mig gör det ingenting. Annika blev ett armband, ett halsband, ett par örhängen och en Hello kitty pjamas (till Lovisa) Rikare ;) Riktigt kul var det faktiskt :) När vi hade gått färdigt på stan sa Annika och jag hejdå till varandra och skiljdes sedan åt. Tack Annika för alla tips pch goda råd, kommer bära med mig det du sa länge :) Och även tack för en trevlig lunch :) Hoppas att vi kan göra om det om ett tag igen :) <3

n knallade jag bort till mormor, åkte upp till willys en sväng och sen tillbaka till mormor igen för att invänta mamma. När hon väl kom blev det en vända till Willys igen där det handlades tvättmedel tandkräm och sånt grejs till mig och mamma handlade även saker hit hem.
Ja så nu ska allt vara klart, Imorgon är dagen här. Det har gått ruskit fort, nyss var det en månad kvar. :O
Men men nu är det bara att bita ihop och verkligen kämpa, och inte ge upp utan ta vara på den här tiden som annika sa :) man kanske möter den man gifter sig med!? vem vet ;) Det gjorde ju annika så varför skulle inte jag kunna göra de? ;)

Nej nu ska ja läsa lite bloggar tror ja, måste ju kolla om hanna Har lagt upp nåt nytt :) Det hade hon ju gjort, färgat håret hade hon gjort ;) Riktigt snyggt alltså eller vad tycker ni? :)



Snyggt va? :)

jag själv ska också färga håret snart, dock inte blont utan bruuuunt ;) Fast mörkare än vad jag har, det har ju blivit så blekt nu över sommarn ^^ Ska se om det finns nån bra hårfärgsprodukt som verkar bra :)
Nån som har nåt tips kanske? :)

Puss <3

Bloggläsare!

Hejsan!
Bloggen har blivit väldigt torrlagd känner ja :P
Klickar ju aldirg in på bloggen och skriver, hm har väl tappat lusten kan ja tro xD Sitter mest och läser andras bloggar, och känner att ja vill va som dom, blogga varje dag, ha en snygg blogg, rena motsatsen till vad ja har känns det som xD Följer bland annat en blogg som ja tycker väldigt mycket om, bloggerskan, skriver om olika saker, webbsidetips, och massa annat skoj, Tycker att ni ska kika in på hennes blogg! :) www.vetement.blogg.se Idag, så hittade jag bland annat två plattänger som Hanna hade köpt, i Rosa och allt också ^^ Jag gillar rosa och skulle behöva en ny, så varför inte två till priset av en? :) Ska kila ner till expert så fort ja kan och se om jag hittar den :) Tack Hanna! :)

För övrigt så har jag legat sjuk sen i söndags, hög feber, förkyld och ont i halsen, men nu är det bara förkylningen kvar hoppas på att den också ska försvinna ganska snart :) på Lördag så flyttar ja, inte många dagar kvar nu alltså och det börjar kännas, är väldigt nervös ^^ Det är inte alla som flyttar 10 mil hemifrån de första dom gör när dom flyttar för första gången :P jaa, så just nu är det världens röra både här hemma och i mitt stackars huvud. Men det ska nog bli bra till slut :)

Nej nu ska ja läsa klart uppdatesen på Hannas blogg :) Spännande!

Btw, jag lånade bilden på plattängerna Hanna, hoppas att de är lugnt :)



Expert, 399 Kr :)


Utan dig ingenting<3

usch fy fan, känner hur dagarna bara rinner iväg och snart står ja där med väskorna under handen och ska säga hej då till min hemstad, usch känns inte kul alls.. tänk så mycke som man egentligen lämnar, Familjen, vänner, stan i sig. Jag har bott i katrineholm sen ja föddes, är uppvuxen här, har mina rötter här men vad hjälper de när man siktar mot bra mål här i livet. jag har egentligen inte fattat att ja verkligen ska flytta och börja plugga till lärare. Det har liksom inte gått in i skallen, de va när ja va i linköping över dan i fredags som ja klart för mig att nu gäller de, nu finns det ingen återvändo, jag har själv valt de här, men ja kan ändå inte förstå det på nåt sätt. Det är sjukt egentligen. Allt har gått så himla fort, nyss började ja på gymnasiet känns det som men nu har ja tagit studenten och ska flytta hemifrån och börja i en ny skola med nya kompisar. Usch känner hur hjärtat skriker neeeeeeej ja vill inteeeeee. Kommer gråta floder på fredag nästa vecka.. när ja ser hur meter blir till mil. och ja ser hur Katrineholm försvinner bakom mig :( Men de är klart ja åker ju HEM och hälsar på över nån helg då och då <3 
Många är tankarna i mitt huvud, hur ska det gå? kommer ja hitta rätt? kommer ja komma i tid? kommer ja få några kompisar? Eller kommer det bli som mina tidigare skolår? kommer ja klara av att bo ensam? kan sitta och rabbla hur mycke som helst, allt bara far omkring i huvudet :( Påfrestningarna är stora vill ja lova. Kommer bli tungt att BEHÖVA säga orden hej då :( det finns liksom inte på kartan ens en gång.. 
Tur att jag har min bästa vän som finns vid min sida hela tiden, även när jag flyttar hoppas ja, Tack <3
Det kommer bli tufft att lämna henne också, men ja måste försöka fixa de på nåt sätt. hur det nu ska gå det kan man ju undra. Jag är inte hel utan dig vid min sida<3

Nej dags att fortsätta umgås med Becca <3



Min vän för all framtid <3 

Dålig uppdatering!

Hej! Förlåt för dålig uppdate, har haft så mycke annat att göra och i tankarna så bloggen har blivit lämnad åt sidan tråkigt nog. Kommer nog inte bli så mycket uppdates nu framöver, flytttar till linköping nästa fredag och måndan där på börjar ja skolan och börjar kampen mot att bli en färdig lärare! :) Men innan dess så bor ja fortfarande kvar en vecka till här hemma i Katrineholm :) Och imorrn blire en liten fest :) ska bli kul faktiskt :)

Igår kväll mejlade ja till Alisa och snackade lite med henne och nu har ja ÄNTLIGEN köpt min MaryTröja :D Förhoppningsvis ligger den i brevlådan imorrn :D HOPPAS!!! :D
Nej nu ska ja vänta in mitt samtal från mormor så morgondagen kan bestämas! :D Och på lördag ska man på släktträff, och de skulle tydligen bli grillning på schemat, muuuums! :D pappa skulle köpa med sig, kött, och Tsatsiki :D såååå gott :D
Och en härlig grönsallad till fyyyy fanken så gott! :D men de är på lördag de. Nu ska vi fokusera på morgondagen då de är fest som gäller!
Snälla Becca har sagt att hon kan hjälpa mig med musiken så de här ska nog gå vägen :) Tack <3

NEj dags att göra annat!

Tjing så länge!


<3

Om 13 dagar...

Flyttar jag 10 mil från katrineholm, från min familj, alla mina vänner och speciellt min allra bästa vän :(
kommer sakna alla mycke, speciellt den sistnämda :( För mig så är hon som en syster, händer de mig nåt så är hon alltid där och hjälper mig. Vad de än är så kan ja vända mig till henne och jag känner mig så otroligt trygg i hennes närvaro. En väldigt stark trygghet. Och utan henne så kommer de blir förskräckligt tomt.. :( De är bara 13 dagar kvar.. ja vet inte ens om ja är redo för de här.. de blev en större påfrestning än vad ja trodde de skulle bli..
jag har spå mycke i mitt huvud.. de är inte kul att va vuxen, alla dessa beslut och val man måste ta..
Hoppas verkligen att ja iaf hinner träffa henne en gång innan ja flyttar.. annars vet ja inte va ja gör :(
Nej nu ska ja försöka göra nåt annat.. blir bara jobbigt och sitta här och tänka..

Såg att ja inte uppdaterat på över tre veckor tänkte de va dags nu. HAr liksom inte haft lust att blogga av nån anledning.. varför de vet ja inte har väl bara blivit så antar ja :P

Nej dags att göra annat.

Puss!

RSS 2.0