underbar bortakväll + trevlig hemmavistelse i Katrineholm

Ojoj, mina vänner, känner att min blogg inte riktigt hinns med men skolan tar väldigt mycket tid, och jag har inte direkt orken längre att bloggen, men ibland som nu tillexempel så kände ja att de kunde va dags att blogga lite :) Satt och läste andras bloggar och kände att ja också ville slänga in ett inlägg såhär på söndagskvällen.

Kanske skulle ta och vrida tillbaka klockan några dar, och berätta lite vad som har hänt sen nolle-P tod slut. För min del så har det vart ganska lugnt faktiskt, drog på mig världens förkylning, och har varit så hes att ja knappt fått fram ett ljud, låg sjuk i en vecka och när det var som värst låg jag helt däckad i sängen. Meen inte nu i fredags men fredan innan så struntade jag i att jag var förkyld, för att min bästa vän skulle komma på besök, då hade jag inte sett och träffat henne på ja va kan det ha varit, en månad eller så. :P känns förskräcklingt när jag tänker efter, men hon kom iaf hit ganska tidigt på morgonen, åkte hem hit, och gud vad glad jag var, tror inte jag har vart så glad på länge, hade verkligen saknat henne, det är helt sjukt vi har alltid bott i samma stad och vi har alltid kunnat tagit oss till varandra väldigt lätt, men sen ja flytta hit till linköping så har det blivit en annan sak, eftersom det kostar att åka tåg och sådär. Men aa, som tur va så kom hon hit, och på kvällen så drog vi till JAH och feeeestade till de, riktigt kul faktiskt :) Men man kan ju inte ha annat än kul när man är med den bästa :) tyvärr var tårarna framme i slutet av kvällen, och *NÅN* blev lite dålig, men det löste sig tack vare Becca <3

Sen på lördag blev vi skjutsade tillbaka hem hit (eftersom vi blev kvar över natten) och klockan sex tog becca tåget hem =/ Och det var första gången som jag verkligen tyckte att de var jobbigt att skiljas ifrån dig, satt på mitt rum hela kvällen och tårarna bara forsade, visste inte vart ja skulle ta vägen, kände bara den hät stora tunga saknaden. Men några dar senare närmare bestämt i torsdags så kom becca tillbaka till linköping och jag passade på att träffa henne och göra om fredagskvällen :) Den här gången med singstar :D Riktigt skoj, men det märktes att mina stämband inte riktigt var helt friska för ja blev fort hes, men det struntade jag i. xD Jag sjöng på som bara den, och körde twister med mig själv och grejer xD Kul va de, och än en gång slutade kvällen i tårar, pga vissa saker. Men världens bästa becca styrda upp de, och de slutade bra som tur va :)

I fredags tog ja bussen från skäggetorp för att åka hem och hämta grejer för att sedan bege mig HEM till Katrineholm och träffa familjen, och där blev det kramkalas för hela slanten och diverse andra mindre roliga händelser som jag inte tänker ta upp här. Stannade kvar hos mamma tills idag då jag tåget hem till Linköping igen. Becca var snäll och kom ner till station och vinkande av mig, kändes skönt att ha henne där faktiskt, fixade tågbiljett till både henne och mig :) För på fredag så kommer snyggingen igen :D Och då ska hon få sin födelsedagspresent :) Jag hoppas att hon ska bli nöjd och glad :)

Ja och nu är jag hemma igen, och sitter här och moffar massa godis, och av vilken anledning!? XD ja den som vet kan ju få ge mig svaret XD

Nej nu ska ja väl inte sitta här och skriva längre, ska väl lägga mig skapligt, ska upp skiiiiiittidigt, ska åka med bussen 07.12 phuuu hur ska de gå. Men men har ju inte så mycket val direkt. bara att kämpa på, har ju faktiskt nåt att se fram emot ;)

Slänger in en bild från en av mina bästa kvällar nånsin <3



Det finns bara en av mig och det är JAG
Det finns bara en av dig och det är DU
Det finns bara två av oss och det är VI <3

Utan dig är jag inte hel <3


Puss!

Äntligen!

Godkväll!
Ett litet snabbt inlägg såhär på kvällskvisten :) Har bara varit hemma idag, orkade inte gå till skolan, med min förkylning =/ stannade hellre hemma och kurera mig till imorrn :) Har städat och grejat på rummet, plockat undan alla grejer, bäddat den andra sängen, damsugit och ställt iordning böcker och grejer så nu kan man gå in i rummet utan att snubbla omkull xD Jaaa, nu är det snart freeeeedag! :D som jag längtar, om dryga 10,5 timmar är hon är :D Är så glad så jag tror ja spricker :) kommer bli så glad imorrnbitti så ja kommer springa fram till henne och bara krama om henne :) Det är sjukt egentligen hur mycket man kan sakna någon, menmen, ska bli sååååå skönt att få se henne :)

Och det är liksom vem som helst som kommer utan, de är min allra bästa vän! :)

Nej nu ska ja göra annat! räkna ner timmarna typ ;)



Becca, En sann vän man ALDRIG kan vara utan <3

Puss!

Det sätter sina spår.

Hejhopp igen, känner att det här med mitt bloggande är lite halvtaskigt xD Menmen, försöker iaf uppdatera när jag har lusten till de :) Usch vad tiden går fort, har snart bott i Linkan i tre veckor, helt sjuk ^^ Men ack så underbart :) Nolle-P är också slut tråkigt nog, hade avslutningssittningen i lördags, sååå grymt kul, men när läx, ÖF, foul, och lärarsektionen sjöng sektionsgycklet förstod man att nolle-p var slut, gryyyymt tråkigt, tårarna kändes inte långt bort faktiskt :( Saknar Alla OZare grymt mycke, =/ med det är skönt att man har kontakt med en hel del av dom :) två av dom går i samma seminariegrupp, så det är rätt skönt ändå, men på samma gång jaa, saknaden finns där, och påminner hela tiden om dom två första veckorna. Två veckor som jag nästan inte kan beskriva i ord så bra vad dom. Så mycket, kul och har träffat så många fina människor, dom bästa finns ju i vår grymt fina Nollegrupp " Trollkarlen från OZ" Namnet säger allt nästan :) Kommer minnas de här för resten av mitt liv, <3

Måste framförallt säga ett stort TACK till våra 7 fantastiska faddrar, Fia, Isabell, Helena, Emelie, Jakob, Jonas och Olof :) Ni gjorde ett sånt grymt bra jobb och har tagit hand om oss så grymt bra, kanske ett extra Tack till Fia som varit vår kontaktfadder, och slitit och skickat ut sms varje dag om tider och mötesplatser och annan viktig info om saker och ting, och även fixade allt med alla biljetter när det var som mest kaos. Grymt bra gjort fia! <3 En stor eloge till dig! :) Bättre faddrar kan man inte ha <3 Det ska belönas med ett faddertack så småning om :) Det ser jag verkligen fram emot :)

Dagen idag har varit väldigt lugnt, gick upp vid nio för att sen till klockan tio bege mig till Nh för att möta upp min grupparbetesgrupp för att gå igenom våran uppgift :P Men var inte kvar särkillt länge pga av min dunderförkylning så jag cyklade hem ist. Tog mig ett bubbelbad och har sen bara degat framför datan, ganska skönt faktisk, får se om jag pallar med skolan imorrn, annars är det kravalletten imorrnkväll som gäller :) Ser jag fram emot :)
Iövriigt måste städa mitt rum och bädda den andra sängen imorrn ;) Varför!? Jo för världens bästa Becca kommer hit på besök på fredag :) Läääääängtar, :) Vi har ju inte setts på va kan de va en dryg månad nåt sånt så det ska bli skönt att se henne igen, saknar henne så gryyymt mycke<3 :) Så klockan 08.00 anländer hon till stationen på fredag :) Välkommen gumman! <3


Nej nu ska jag nog stänga av och gå upp och sova lite, behöver sömnen om jag ens får nån sömn så som jag hostar xD
Aja, nej dags att släcka, slänger in en bild på våra fantastiska faddrar! <3


Från vänster: Helena, Jakob, Fia och Isabell :) <3


Olof och Jonas :) <3


Och sist men absolut inte minst Emelie :) Även jonas och jakob är med på bilden :)

Tack för två fantastiska veckor faddrar! <3

Puss eller nåt!

RSS 2.0