Campus, Nolle-P :D

HEEEEEEEJ :D

Ojoj nu har det hänt endel vill ja lova :D har ju börjat på högskolan nu och jag lovar det är så roligt, med alla nya kompisar, och nya platser helt sjukt skoj :) börjar så smått lära mig hitta här i stan också :) vilket kan va bra, dock i dagsljus xD de är lite svårare i mörker men efter två kvällar hem i mörker så har ja faktiskt börjat lära mig, och allt tack vare våra fantastiska faddrar, Isabell, Helene, Fia, Emelie, Olof, Jakob, Jonas :) Visar vägen hjälper oss och hitta på skolan, svarar på alla våra frågor verkligen allt, en bra hjälpande hand :)
Så igår var det en allmän dag där vi lekte träffade våra faddrar för första gången, blev indelade i grupper, bestående av musikalnamn, vår grupp heter Trollkarlen från Oz! ;) riktigt bra samanhållning har vi, och samarnbetet sen ;) Vann alla grenar vi va med på inte illa alltså ;) Oj ja har så mycket att berätta känns det som, xD igår, var vi på skolan på kvällen och lekte massa lekar jätteskoj, och fick ett uppdrag av FOUL, (återkommer till vad FOUL är sen) där vi fick en penna i ett kuvert och på pappret i kuvertet stor det att vi skulle byta upp oss, alltså byta pennan mot nåt bättre, och sen byta det till nåt bättre, med minst fem olika byten tills vi tycker att vi har nåt jätte bra att ge FOUL. Det hela ska dokumenteras så allt ska gå rätt till. Efter det börjar det ösregna så vi gick in i skolan ett tag medan vi väntade på att få gå spökrundan xD så vi körde lite lekar inne så länge, bland annat " Bluppfisk" hahha alla höll på att dö av skratt det var jättekul xD SEn blev de spökvandrar, och ja lovar ALLA höll på att skita på sig, asläbbigt va de. och KOLSVART som i ett sotararsel xD fyyy tusan alltså alla verkligen skrek och en av faddrarna vart så rädd som han ramla in i skogen tappade sin mobil xD Det var en riktigt upplevelse alltså :P
Just nu dom två första veckorna så kallas det för Nolle-p, alltså alla vi nya studenter på universitetet kallas Nollan, och under dom här två veckorna så gör vi massa kul, fester, nollemys, bara kul typ, eller aa fast på dagarna har vi föreläsningar och så också då förstås :P Så de är liksom "lära känna varandra veckor" typ :P OCh Nolle-P har FOUL organiserat. En grupp på tio personer som kommer från katakomberna och pratat monotomt och går alltid på rad och i tackt. Dom ska man ha respekt för, man får INTE ta på dom överhuvudtaget, och kommer dom och marscherar så måste man akta på sig för dom aktar sig INTE. dom är lite småläskiga tycker ja. Menmen.
Idag, så har vi haft föreläsning vår första i den första kursen vi läser. Fast först var de en bluff föreläsning som alla gick på tror ja xD efter det så åkte katarina, Henrietta och ja ner till Campus (Skolan) och fixade våra Liu-kort så vi kommer in och ut på skolan, och kan skriva tentor och massa grejs. efter det åkte vi till ryd en sväng (område här i Lkpng) köpte den mat vi skulle ha till kvällen och sen en snabbvisit hemma och Henrietta innan vi cyklade och mötte andra i gruppen och cyklade gemensamt till fadder Fia för nollemyyys :) HAde det riktigt kul, många härliga skratt haha! Spelade ALias rikgtigt kul spel, & gud va vi skratta, tror inte ja haft så kul på länge faktiskt :)
Sen drog alla hem vid halv 11 så ja va hemma strac före 11 :) Vilka dagar alltså :)
Slänger in några få bilder bland annat på mitt Liu-kort och några från "bluppfiskleken" igårväll ;) Mer kommer så småning om I promise!

Nää bilderna vill sig inte bara för de xD Tar de vid ett senare tillfälle :)



Här iaf bild på mitt Liu-kort :)

Skriver igen så fort jag får tid och ork :)

Sovgott!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0