Emsan - Ny telefon vore ju inte helt fel alltså

Ja godmorgon på er.
Tänkte skriva godkväll först meeen nääää klockan är ju morgon såå skrev det ist (Y)
Jag har ju inte lagt mig än, så för mig är det natt ännu xD Jaaa ni, är tillbaka i linköping nu. Åkte med tåget från katrineholm vid nio. Och tåget kom inte helt otippat försent..-,- Fastnade i kimstad där det var nåt knas med spårändringen så vi stod väl där en halvtimme eller nåt sånt, men det stunta jag i för ja sov ist haha! Fan var bajsatrött just då så jag tog mig en tupplur ;) det var skönt meeeeen vaknade precis lagom som tåget rullade in på station. Toppen fan! (Y)
Som om inte det var nog så hade pressbyrån hunnit stänga. Så att tanka busskortet kunde ju Emsan fetglömma. Hur ska jag ta mig hem nu då tänkte ja!? Ringde BeccaN och hon föreslog jörgen, så jag både ringde och smsade honom, och becca skrev till honom på facebook, men utan resultat =/ Så jag trodde verkligen att jag skulle behöva gå hem. När Emsan kom på en lite ful idé ;) Hade ju smsbiljetten till bussen sen i lördags kvar så jag tänkte att jag testar att visa upp den och se om det funkar, och tro det eller ej, haha busschauffören märkte inte att det var en flera dagar gammal biljett så jag åkte buss som tur va ^^ Sköööööönt (: För det är fan inte skönt ute i den här kylan, Brrrrr.

Ja sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, tyst och tråkigt, ingen BeccaN hemma, hm, jaja Emsan tog tag i lite hemmafix och la fram en julduk, och satte upp ljusstakar, och satte upp mitt efterlängtade Duschdrapperi :D det vart rätt bra faktiskt om jag får säga det själv. Men ska byta drapperi sen, för jag ska försöka fixa så allt går i dom färgerna som jag har tänkt mig, :) Badrumsmattan ska ju matcha drapperiet och helst handdukarna också xD Menmen, det får bli en senare fixsak ^^ Annars har ja suttit vid datan och degat, skickat efter böcker till skolan, och suttit och kikat runt efter en lämplig telefon, (lånar ju syrrans fö tillfället) Vet ju inte riktigt vad jag vill ha för telefon, det är så svårt det där, hittar väl nån telefon nån gång hoppas jag.

Nej ni, nu ska nog Emsan gå och dejta sin grymt efterlängtade säng med täcke och kuddar! Ska sova ett ex antal timmar innan jag ska Julstäda (: Så det är lite rent och fint när BeccaN kommer hem senare i veckan :)
haha nää jag bara babblar och babblar och babblar. Vart ska detta sluta xD

Dags för att nanna kudde! Godnatt!

Jag säger inte alltför ofta vad jag tycker om dig. Men du vet att jag tycker om dig väldigt mycket, för du är en av mina närmaste vänner, även om du inte tror det. Och jag vet att jag kan bete mig riktigt jävla svinit ibland, men du kommer ändå alltid att vara min vän. Du finns där hela tiden. Ställer alltid upp när man behöver dig. Spelar ingen roll när på dygnet. Du kan ligga uppe halva natten, och bara lyssna, för att jag behöver prata med någon. Och det betyder väldigt mycket för mig. Det är jävligt skönt att ha en sådan vän, ska du veta. Oftast är det dig jag vänder mig till, för jag vet till 150% att det stannar hos dig. Och du skiter i om du är svintrött och håller på att somna, du är vaken för min skull. Och du ska veta att jag finns här för dig också. Natt som dag (:
Vi ska alltid vara vänner, du och jag! :)



Det du skrev betyder, DU betyder <3

Emsan - minus isbjörn

Godkväll, eller god tiiiiiiiiidigt morgon kanske man ska säga!? xD
Ja ni, igår var de ju tänkt att BeccaN och jag skulle ha inflyttningsfest, meeeeen folket som skulle komma dök aldrig upp. Så det blev jag, beccaN och jörgen. Vi lagade och åt massa tacos tsm sjuuuuuuuuukt gott! :D Satt och pratade gammla minnen, usch vad ja saknar den gamla tiden =/ <3 
Vi övergick Sen till ciiiiiiider och musiiiik i alla dess former ^^ Allt från "var ligger landet där man böjer bananerna" Till Kebabpizza xD efter ett tag knallade jörgen hem, eftersom han skulle jobba och jag och beccaN fortsatte det roliga ensamna i vanlig ordning (Y)
Vi satte igång att köra ett ölspel.. haha såå kul, jag diggar dig Beccan! <3

Ja idag har vi inte gjort så mycke, sov ut och blev väck av mormor som ringde och babblade om allt mellan himmel och gjord. Sen käkade becca och ja tacos och lyssnade på musiik, innan vi stressade sönder till bussen för att hinna till tåget som skulle gå 18.05. Och tur som vi faktiskt hade den här gången så hann vi med tåget. :)
Faast dom hade lite problem med att få upp dörrarna till tåget då nån spärrknapp till dom hade fått för sig att sluta fungera så där ute i MINUS ISBJÖRN kylan och vänta på att få gå in i tåget. Efter en stund kom vi in och vi kunde åka HEM till Katrineholm :) Jaa det blev en spontantripp xD Eller aa BeccaN var ju tvungen och åka hem, men eftersom vi var bjudna på fest ikv så joina jag också :)

När vi kom till stan knallade vi bort till min kära mormor där vi gjorde oss iordning och ja slängde i mig två mackor xD (ska fan göra de nu meeed, hungrar sönder fan! :O ) När vi var klara gick vi och mötte upp Empan, och vi knallade iväg för att de var tänkt att vi skulle träffa molle och festa med honom eller nåt sånt, men att få ur molle nånting när han är onykter är ju lättare sagt än gjort. Fan både Empan, BeccaN och jag höll på att frysa sönder för att han aldrig kläckte ur sig var han var. Så det sluta med att vi sket i honom och knalla hem till Empan ist! (Y) Så där blev det förfest! Mkt trevligt :) Med singstar och sånt trevligt :) Efter många snurrar både normalt och uppochner knallade vi sen ner till krogen efter att Molle äntligen hittat oss. Grötskalle! xD

Och nu är jag hos mormor igen, BeccaN hamna hos victor inatt, usch hon frös ju sönder stackarn =/ <3
Tur att Victor plockade upp oss. Fick skjuts hit.

Imorgon väntar en tripp till min kära moder för att hämta lite grejer och sen träffa beccaN en sväng innan ja återvänder till min kära bostad i Linkan! BeccaN kommer tillbaka senare i veckan (:

Nej dags för en eller kanske två nattmackor innan det är dags för lite efterlängtad slömn.

Tjolahopp Tjolahopp Godnatt!


jag ställer alltid upp till 100 % det vet du hjärtat <3

Emsan - Outfits! :D

Tjolahopp! Ny dag nya äventyr! :D
Ska inte skriva ett långt inlägg denna gång, blir så babbligt då xD

Idag har jag tänkt dra med mig BeccaN bort till Ikanohuset och gå in på gina och prova ut outfits till fredagagens bravader :D Tänkte att vi skulle ha nåt nytt och fräscht på oss :) Får se om jag lyckas få med mig henne :) Men det hoppas vi på¨:)

Nej nu ska jag lämna över datan till BeccaN

Hej!

Emsan - Fotografering och annat bus!

Hejhopp! Ojojoj vad snö det har kommit, och kallt som bara fan är det också. Har som tur va inte varit ute några längre stunder (ÄN) så än så länge så har ja inte lidit men värre lär det väl bli på torsdag då vi ska sticka och storhandla, och gå i det här superroliga vädret OM inte markus kommer hit vill säga (:

Jaa, igår stack jag och BeccaN ner till stan klockan halv fyra för att fotograferas oss, så kallade kompiskort (: Det gick riktigt bra faktiskt, förutom att jag var så förbaskat stel av nån anledning. Men men fick till många fina och bra bilder :) 250 stycken blev det närmare bestämt, och ja vi kan ju säga som så att vi höll på MYCKE längre än vi planerat. xD Trodde de skulle ta max en timme, men ICKE. Halv sju var vi hemma så¨drygt 2 ½ timme tog de, puuuuh det kändes i kroppen efteråt vill jag lova ;) Faaan gjorde ju massa olika roliga bilder :) Nu är det bara att vänta tills bilderna kommer, då vi tillsammans ska väla ut EN av dom 250 bilderna som togs. Det lär ju bli beslutsångest AB xD Vi ska nämliga förstora det kortet vi väljer och sätta upp på väggen här hemma :) Ett minne förlivet, och nåt lite annorlunda och dessutom ett lite finare kort på oss båda :) <3

Idah har jag väl inte gjort så speciellt mycke, hållt mig inne pga det så icke roliga vädret, fan halv snöstorm ju :O
Har diskat och plockat lite här hemma, för det såg ju inge vidare trevligt ut vill jag lova.
Sen har jag bara umgåtts med BeccaN. Börjat planera inför fredag då det blir inflyttningsfest för hela slanten :D
Dock ingen stor med tanken på de utrymmet vi har men en liten blir det allt :) Ska bli kul :)
Dessförinnan är det ju torsdag och då blir det som jag skrev tidigare storhandling!! :D Och Jag har också tänkt köpa varsin ny outfit till både mig och min skrutt (: Hoppas att du kommer tycka om det hjärtat <3 

Ja nej, nu blev det ett långt babbelinlägg igen, haha! ;)
Ska kanske sluta skriva innan ni somnar där framför era dataskärmar xD ,

Skruttan har somnat i soffan så ja ska väl också joina och besöka drömvärlden. :)

Gonatt på er!

Emsan - Bästavän <3

Hej igen! Nu har det iaf inte gått över en månad sen ja uppdaterade sist. Bra jobbat Emsan!
Ska väl försöka se till att blogga lite oftare än en gång i månaden ;) Haha!
Jaa, helgen har varit bra faktiskt :) I fredags hade vi ÄNTLIGEN tvättstugan efter mycket letande efter det där förbaskade tvättlåset. Men nu har vi hittat det så det var riktigt skönt att få tvätta faktiskt, ja menar tvätthögen var ingen hög längre, det var snarare ett Berg xD Så nu har vi båda rena kläder i garderoberna =)
I lördags skulle Markus och jonas kommit förbi på en vinkväll tillsammans med oss, men jonas vägrade höra av sig och svara, Vi försökte få tag i honom i över två timmar utan resultat. Tillslut fick vi tag i Markus som berättade att dom skulle åka men att jonas dragit till Norrköping av nån anledning. Vi väntade och väntade tills vi tillslut slutade vänta och förstod att dom inte skulle komma, för tillsist fick vi inte ens tag i markus heller. Så vi körde vinkväll för oss själva ist (: Och det gick ju an det med :) Men nästa gång kan du väl iaf höra av dig och säga att du inte kommer ist för att säga att du ska komma en stund och sen bara skiter i att höra av dig och säga att det blev ändrat. Men jaja, becca och jag ska iaf ge igen nästa gång ;) Vi dansade och sjöng och hade kul utan dom ^^ Ist tittade Jörgen över en sväng vid tre snåret ^^

Idag har det inte hänt så mycke, blev äckt vid halv sju ikväll då min kära vän kom hem. Då blev det upp och hoppa och laga mat, haha ibland är hon lite småelak min becca xD Menmen, käkade mat, och kikade på en beckfilm mycket ttrevligt :)
Har också mejlat fotografen nu ikväll, så imorrn vid halv fyra ska vi befinna oss i hans fotostudio och ta lite bilder på oss :)
Kommer nog bli super :) Justja, resan är bokad också :) 21 maj sticker vi till bulgarien en vecka och bara har det skönt becca och jag :) Så jag firar min 21-årsdag utomlands, Tufft! :)
Nej ni mina vänner nu ska jag ta och släcka datan och försöka få liv mitt hjärta som slocknat på soffan.
Så hon får byta om och lägga sig i sängen ist. (jag lovar inge skönt att sova med alla kläder i den soffan) 

Nej dags att väcka henne. 

Pusshej!



Jag finns alltid här för dig, Jag älskar dig <


Emsan - Fan jävlar klåfingriga idioter!

Oooops. inget blogginlägg på över en månad, dålig stil av mig ^^ Får det bli ändringar på :P

har väl hänt en hel del, Har flyttat till min EGEN lägenhet, sååå förbannat skööööööööönt! Rå om sig själv, göra det man vill NÄR man vill det, och vara oberoende av andra. Har becca hos mig (: hoppas att hon har det bra iaf, även fast hon saknar dom där hemma och trots det som hänt oss =/ Känner mig trygg när hon finns hos mig, <3

Ja det händer väl inte så jätte mycket, dagarna går och jag knegar på. :P
I lördags hade jag en liten fest här hemma, som dessvärre slutade i ett samtal till polisen. =/
Hade ett par grannar i huset bredvid som undrade om dom fick festa med oss, och dum i huvvet som jag är lät jag dom göra det vilket jag aldrig nånsin skulle ha gjort, och som jag ångrar utav bara fan nu. Dom var iaf med oss och dom var jätte trevliga och dansade och sjöng. Tills vi la märke till att dom både snodde öl av jonas och markus (mina & beccas kompisar) och vin av Becca utan att be om lov. men vi tänkte inte mer på de. Sen före klockan två fick dom plötsligt brottom hem och försvann på stört. Becca la då märke till att hennes flaska vin var borta. Och det som vi märkte sen var det som gjorde oss alla arga, ledsna. Dom hade plockat med sig 5 Mobiler dom fittorna. Markus mobil, min tutch mobil. Beccas två telefoner och den telefon som jag lånade av becca. Spårlöst borta, vilket betydde att det inte kunde vara nån annan än dom. Så vi ringde polisen från jonas telefon (han var den ända som inte blivit bestulen) Blev ett långt samtal och vi berättade både det ena och det andra för dom. Så här står vi, utan mobiler så vi kan inte ringa nån och ingen kan nå oss om det skulle vara nåt. Det jag tycker är värst är att det är becca som drabbats värst, som i princip hade sitt liv i sina telefoner. Allt pga mig.. förstår inte hur jag kunde vara så dum. Och att dom sen inte kan hålla sina jävla fittfingrar i styr utan måste sno från oskyldiga människor! Jävligt dålig stil! Så nu väntar ett papper hem från polisen med anmälan och så får vi se om dom överhuvud taget gör nåt. Jaja, det återstår att se.
Förlåt gumman <3

Ja ikväll har det varit en lugn hemma kväll med filmmys, med becca och Jörgen. (: Kollade på Just my luck xD :) Sjukt skruvad film,  men ack så bra :) Sen när Jörgen gott kollade även ja och vännen min på rånarna. Myyyys :) Tack för en trevlig kväll mina vänner <3 
Och just nu sitter jag här ^^ Har inte suttit vid datan på flera dar så kände att det var dags nu xD





Känner mig trygg när du finns hos mig,
Jag älskar dig, även fast jag kan vara en riktig jävla idiot ibland.
<3

RSS 2.0