Emsan - Ny telefon vore ju inte helt fel alltså

Ja godmorgon på er.
Tänkte skriva godkväll först meeen nääää klockan är ju morgon såå skrev det ist (Y)
Jag har ju inte lagt mig än, så för mig är det natt ännu xD Jaaa ni, är tillbaka i linköping nu. Åkte med tåget från katrineholm vid nio. Och tåget kom inte helt otippat försent..-,- Fastnade i kimstad där det var nåt knas med spårändringen så vi stod väl där en halvtimme eller nåt sånt, men det stunta jag i för ja sov ist haha! Fan var bajsatrött just då så jag tog mig en tupplur ;) det var skönt meeeeen vaknade precis lagom som tåget rullade in på station. Toppen fan! (Y)
Som om inte det var nog så hade pressbyrån hunnit stänga. Så att tanka busskortet kunde ju Emsan fetglömma. Hur ska jag ta mig hem nu då tänkte ja!? Ringde BeccaN och hon föreslog jörgen, så jag både ringde och smsade honom, och becca skrev till honom på facebook, men utan resultat =/ Så jag trodde verkligen att jag skulle behöva gå hem. När Emsan kom på en lite ful idé ;) Hade ju smsbiljetten till bussen sen i lördags kvar så jag tänkte att jag testar att visa upp den och se om det funkar, och tro det eller ej, haha busschauffören märkte inte att det var en flera dagar gammal biljett så jag åkte buss som tur va ^^ Sköööööönt (: För det är fan inte skönt ute i den här kylan, Brrrrr.

Ja sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, tyst och tråkigt, ingen BeccaN hemma, hm, jaja Emsan tog tag i lite hemmafix och la fram en julduk, och satte upp ljusstakar, och satte upp mitt efterlängtade Duschdrapperi :D det vart rätt bra faktiskt om jag får säga det själv. Men ska byta drapperi sen, för jag ska försöka fixa så allt går i dom färgerna som jag har tänkt mig, :) Badrumsmattan ska ju matcha drapperiet och helst handdukarna också xD Menmen, det får bli en senare fixsak ^^ Annars har ja suttit vid datan och degat, skickat efter böcker till skolan, och suttit och kikat runt efter en lämplig telefon, (lånar ju syrrans fö tillfället) Vet ju inte riktigt vad jag vill ha för telefon, det är så svårt det där, hittar väl nån telefon nån gång hoppas jag.

Nej ni, nu ska nog Emsan gå och dejta sin grymt efterlängtade säng med täcke och kuddar! Ska sova ett ex antal timmar innan jag ska Julstäda (: Så det är lite rent och fint när BeccaN kommer hem senare i veckan :)
haha nää jag bara babblar och babblar och babblar. Vart ska detta sluta xD

Dags för att nanna kudde! Godnatt!

Jag säger inte alltför ofta vad jag tycker om dig. Men du vet att jag tycker om dig väldigt mycket, för du är en av mina närmaste vänner, även om du inte tror det. Och jag vet att jag kan bete mig riktigt jävla svinit ibland, men du kommer ändå alltid att vara min vän. Du finns där hela tiden. Ställer alltid upp när man behöver dig. Spelar ingen roll när på dygnet. Du kan ligga uppe halva natten, och bara lyssna, för att jag behöver prata med någon. Och det betyder väldigt mycket för mig. Det är jävligt skönt att ha en sådan vän, ska du veta. Oftast är det dig jag vänder mig till, för jag vet till 150% att det stannar hos dig. Och du skiter i om du är svintrött och håller på att somna, du är vaken för min skull. Och du ska veta att jag finns här för dig också. Natt som dag (:
Vi ska alltid vara vänner, du och jag! :)



Det du skrev betyder, DU betyder <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0