Huset är tomt..

Godmiddag.
Då satt man här igen.. har inte så mycke annat för mig så ja tänkte att ja lika gärna kunde skriva lite.
Har inte gjort så mycke idag, mamma och dom väckte mig vid nio innan de gav sig av och sa hej då. Så nu får man inte se dom på två veckor.. :P Dom får det säkert bra :) Under tiden som dom är borta ska ja försöak fixa till på rummet, och lägga ner alla kläder i lådorna, så man kan gå på golvet utan att behöva kliva på kläder.
Blev ju lite hipp som happ när ja flyttade tillbaka, hit och sen mublerade vi om häromdan, så de ser ju inte allt för vackert ut vill ja lova ^^
så de är typ prio 1, sen har ja väl inte så mycket andra planer.. kanske träffa vänner bada sola.. softa bara ta de lugnt helt enkelt.. :P Känner att ja behöver vara för mig själv och bara vara och tänka.. :P Och få lite egent space ett litet tag.. passa på och njuta nu också när inte syrran är hemma.. visst ja älskar henne men ibland kan det bli lite för mycket. :P Så ja ska försöka samla krafter också.

usch vad tiden bara springer iväg.. snart är väl den här sommarn snart slut också.. usch man hinner ju knappt blinka.. helt sjukt. Saknar skolan faktiskt. Min stora trygghet. Ja nä, kanske inte ska sitta är och grubbla, kanske ska ta och göra nåt vettigt!?

Btw, Ett stort grattis till Janne och Camilla som har bröllopsdag idag Grattis! <3

juste, förhoppningsvis så kommer ja åka på pride i stockholm den 31/7 :D Och gissa vem ja ska dit för att kolla på!? Om inte Mariette ;) Pusspå det!

nej dags att göra nåt vettigt som sagt. Ha en fortsatt trevlig dag Allemsammans!

 

Pusshej!


Miss you <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0